torstai 20. maaliskuuta 2014

Housewife in the kitchen

Musta on hyvää vauhtia kehittymässä täydellinen vaimoke. No mutta, oon jo pitkään halunnu leipoa juustokakkua, erityisesti pätkisjuustokakkua koska sitä oli kesällä mun valmistujaisjuhlissa ja se oli ihan tajuttoman hyvää. Tää ei oo kovin vaikea tehä, jos vaan aikaa löytyy kaikkeen murentamiseen yms. (itse kun en omista minkäänlaista murentamis/sekoituskonetta) Anteeks paskakuvaiset laadut.

Pätkisjuustokakku:
pohjalle: 
-2 pötköä minttukeksejä  
-70g voita

täyte:
- 4 liivatelehteä
- 250g mascarponea tai maustamatonta tuorejuustoa
- 2-2,5dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
- 2 pussia pätkiksiä
- 0,5dl kuumaa kaakaota

Siinäpä kokonaisuus mitä kakkuun tarvitaan, plus tietenkin voita ja liivatelehtiä

Aloita murskaamalla keksit, sulata voi ja sekoita keskenään. 
Painele sitten kakkuvuoan pohjalle leivinpaperin päälle.

Liivatelehdet kylmään veteen likoamaan.

Ja sitten vain mascarpone/tuorejuusto (kumman nyt sitten valitsitkaan) kuppiin pätkismurskan kanssa, ja tähän päälle vielä vanilijakastike vatkattuna. Sekoita tämä koko mössö kunnolla. Ota liivatelehdet pois vedestä, purista ylimääräinen vesi pois ja laita kuumaan kaakaoseen. Laita kuuma kaakao muun mössön sekaan.

Ja sitten vain kaadat keksimurupohjan päälle ja jääkaappiin odottamaan yön yli seuraavaan päivään ! (mikä on erittäin harmillista että sen pitää olla jääkaapissa yön yli ennenkuin sen voi syyä.....)

Noin, erittäin helppoa ja aika nopeaa. Ensi viikolla pitäisi tulla mun toinen osa H&M:n paketista, harmi että siellä on vaan yks trikoomekko, mun huivi ja paita tulee vasta hyvällä tuurilla toukokuun puolivälissä :--( iso dislike. Mutta nyt odottelemaan että Valheen vangit alkaa Liviltä.
Ps. onks kellään kokemusta LivBoxista??

:lla Iida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti