lauantai 29. maaliskuuta 2014

Coffee ?

Okei eli oon jo pitkään halunnu alkaa kokeilee näitä "kotitekoisia kasvonaamioita" ja tänää aamukahveja juodessani päätin sitten kokeilla että mitähän mahtaa iholle tapahtua jos heittää kahvinpurut kera jugurtin naamaan. Kahvinpurut toimii parhaiten jos ne käyttää lämpösinä ja keskustelupalstoilla luvattiin että kiinteyttäis ihoa. Puruthan voi siis sekoittaa ihan mihin vaan, tai käyttää semmoisenaan. Sen sanon että kamala sotku siitä tuli kun pesi pois.

Mutta lopputulos ei ollut sinänsä niin kummoinen, ite en huomannut ihossa eroa ennen ja jälkeen naamion, muutakuin se vain tuntui kimmoisammalta ja virkeämmältä. Annoin naamion vaikuttaa noin 10min. Tein saman myös jalkapohjille, pehmeni kyllä kivasti. Ajattelin vain tylsyyteeni ilmoitella teille kokeilusta, jos joku muukin innostuu ideasta. Kohtapuoliin voisin kipittää Siwaan, hakea hunajaa ja viikonlopun jälkeen kokeilla hunaja-kauranaamiota.

:lla Iida
sekoitin kahvinpurujen sekaan noin 2 ruokalusikallista maustamatonta jugurttia

sitten vaan kaikki sekaisin ja porot naamalärviin (jos seos vaikuttaa liian löysältä niin sekaan voi lisätä vaikka kaurahiutaleita tai tuoreita kahvinpuruja)

annoin vaikuttaa naamalla semmoset 10-15minuuttia ja sitten huuhtelin lämpöisellä vedellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti