maanantai 3. helmikuuta 2014

E.L.F.


Eli päätin kokeilla tilata meikkejä tälläiseltä sivulta kuin E.L.F. Firma on siis minun tietojeni mukaan brittiläinen ja myy ihan suhtkoht halpaa kosmetiikkaa. Erittäin hyviä löytöjä löytyy alennusmyynnistä, kunhan muistaa vain vahtailla tarjouksia. Ite päätin kokeilla muutamaa tuotetta jotka on päässy loppumaan tai en oo vaan saanut aikaiseksi ostaa. Toimitusaika on noin 14 arkipäivää mutta mun paketti saapui jo viikossa. Postarit ei juurikaan ole paljoa ja joskus saa ilmaiseksi jos ylittää tietyn summan (kuten aika monessa verkkokaupassa). Pahoittelen kuvien laatuja ja ihan kaikista tuotteista en valitettavasti jaksanut ottaa kuvia. Tuotteille tuli hintaa yhteensä 35 euroa postareineen päivineen.
No, eiköhän aloiteta ! :)

Baked Blush, sävy Peachy Cheeky. 
Tykkään hirmuisesti, ja väri osui oikeaan. Vaikkakin oli ensimmäinen poskipunakokeilu, niin luulisin että tämmöinen sävy saattaa sopia aikalailla kaikkien kasvoille. Omaan naamaan se antoi kivan virkistävän hehkun, jos niin voin sanoa. Haju oli vähän vanilijainen.


Luomiväripaletti, Blue Eyes 1
Mitähän sekin tarkoittaa, mutta kuitenkin, tykkään hirveästi näistä sävyistä koska niitä saa sekoitettua kivasti keskenään ja levitys on helppoa, kauheasti ei murene jos oikeanlaisen siveltimen ottaa käyttöön. Paketissa tullut sivellin oli liian kova ja tönkkö minun käyttöön, mutta mielipidekysymys tämäkin. Plussaa myös paketista, koska siinä on peili mukana. 


Luomiväri, Duo Eyeshadow, Berry Mix
Ihan mielenkiintoinen ja näppärä paketti, värit ovat mieleen, mutta vähän enemmän sais pigmenttiä irrota.


Lip Liner & Blending Brush, väri Red
Vihdoin ja viimeinkin sain hommattua huultenrajauskynän. Tämä oli myöskin ihan kiva ostos, sillä sopii hyvin punaisen huulipunan kanssa kun vähän blendaa. Tuossa siis tosiaan tulee mukana myös blendingsivellin jolla saa häivytettyä pahimpia rajoja ja siistitttyä rajausta.


Matte Eyeshadow, väri chestnut
En oikein tiiä mitä mieltä pitäisi tästä tuotteesta olla, mutta väri on ainakin kiva. Suosin luomiväreissä hirveästi ruskean sävyjä, koska ne sopii mulle parhaiten. Tässä tuli mukana ihan pieni sivellin, josta en tykännyt yhtään, myöskin kun purkin avasi, tuli kamala sotku. En sitten tiedä miten tuo käyttäytyy jos sen siveltimen kastelee. Pitää testata ! En kuitenkaan taida ostaa toisten tätä tuotetta. 

Tällä poskipuna levittyi kivasti, suosittelen !

Mineraalipuuteri, ja todellisuudessa tuo purkki on ihan älyttömän pieni, vaikka luulin että se olisi ollut vähän isompi. Ihan kivasti levittyy, jos vain saa sen tuolta purkista nätisti pihalle ja oli tosiaan myös ensimmäinen mineraalipuuteri. Erittäin riittoisaa ainakin mun iholle ja hyvin pitää kiillon poissa.


Suurimmat miinukset tilauksessa (näkyvät ensimmäisessä kuvassa):
- Body Lotion Wipes, Sweet Mango. En pitänyt yhtään hajusta, on jotenkin aivan liian saippuamainen ja jättää ihon tahmean tuntuiseksi. En osta toiste.

- Ripsiväri, Lenghting and Volumising + waterproof. Tätä tuotetta sai hinkata aika kauan ennenkuin lähti pois kunnolla. Lisäksi tuotteen muotoilu ei sopinut mun ripsiväritouhuun yhtään ja tuotetta voisi verrata melkeinpä halvimpaan ripsariin mitä löytyy. Omat ripset näyttivät tämän jälkeen aivan harakanvarpailta. En osta tätäkään enää toiste. 
(ps. hommasin Maybellinen Rocket Volum Express ripsarin tilalle ja tykkään tosi paljon !)


Väsäilin myös yksi päivä itse sisustustarran meijän makkariin ja onnistuin kyllä ihan hyvin. Hirveätä näpertämistähän se oli, mutta oli sen arvoista ! Plus värjäsin hiukseni Garnierin Olia värillä, hiuksiani säästäen ja lopputulos ei ollutkaan niin paha mitä viimeksi. Eiköhän tässä nyt ollut tekstiä ihan tarpeeksi.

:lla Iida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti