torstai 17. huhtikuuta 2014

Yoga & relaxing

Pää lyö tyhjää, katon kun tähän tekstikenttään ilmestyy jonkunnäköistä tekstinpätkää. Jutta ja puolenvuoden superdieetit pyörii isollaan tuossa vieressä. Itellä on kuitenkin rento olo. Eilisen lenkki tuntuu kivasti jaloissa.

Kello on vähän yli kymmenen, ja oon heränny vähän ennen 7, luultavammin oon vähän mukauttanu itteäni mieheni rytmiin. Kello soi viittä vaille 7 ja puol 8 lähtee miekkoseni töihin. Ite kävin pikaisesti aamulla Siwassa hakemassa suodatinpusseja ja muuta tarpeellista. Aamupalan jälkeen päätin kokeilla taas joogaa noin 20min jonka jälkeen 15minuutin venyttely. Ai että on virkeä olo ! Nyt pitäis tälle päivälle keksiä hommaa, mutta vanha kunnon ystäväni imuri odottaa taas kaapissa.  Hirveästi on myös tullut uutta kosmetiikkaa mitä haluaisin testata, ja tää matkakuume ! Oi että ois ihanaa päästä uudestaan vaikka Barcelonaan. Myöskin jatkuva koirakuume ei tee yhtään hyvää. Kauhee ko en taaskaan keksi kirjotettavaa, argh ! Ehkä pienimuotoinen mielipide gallup vois ilahduttaa teitä ? (tai sitten ei.... postausehdotuksia ??!)

1. Mitä mieltä olet Shakirasta?
- Shakira on ihastuttava ja aivan mahtava laulaja omalla tavallaan, tykkään tosi paljon hänen lauluäänestään.

2. Salatut elämät vai Kauniit ja rohkeat?
- Ikinä en ole Kauniita ja rohkeita kattonu, enkä oo kattonu Salkkareitakaan moneen vuoteen, koska siitä on tullut niin huono sarja, kaikki parhaat näyttelijät on lähteny.


3. Onko Pako hyvä?
- Se oli tosi hyvä sarja, olin ihan yllättyny miten paljon voi eläytyä johonkin sarjan.


4. Paras elokuva?
- Taru Sormusten Herrasta edelleen, se ohjaus, efektit, näyttelijät, maisemat, kässäri ja kaikki, niihin ei kyllästy ikinä.


5. Osaako suomalaiset tehdä hyviä elokuvia?
- No se vähän riippuu, ainakin Uuno Turhapurot on onnistuneita komedian puolesta, myös Helmiä ja Sikoja oli hyvä leffa.


6. Minkälaisia elokuvia katsot?
- Riippuu tämäkin ihan mielentilasta, mutta draama tai kunnon sähellyskomedia toimii aina.

7. Sano joku harvinaisen huono lehti?
- Pakko sanoo että Cosmopolitan, mun mielestä se on jotenkin niin seksitinen ja epärealistinen lehti.

8. Mitä mieltä langanlaihoista miehistä?
- Nopenopenope. Itelläni ei kolahda yhtään, kyllä miehen pitää muistuttaa enemmän nallekarhua kuin hammastikkua. Tämäkin on ihan ihmisestä kiinni, tiedän muutamia naisia jotka pitävät erityisen laihoista miehistä.


9. Meikkaatko? Jos, niin minkälaisissa tilanteissa ja kuinka paljon?
- Silloin tällöin, normimeikkinä saatan hyvinkin pitää vain meikkivoidetta ja kulmakynää, sitten jos lähtee kaverilla käymään niin saatan laittaa vähän enemmän, mutta ikinä en omasta mielestäni ole käyttänyt pakkelia liikaa. Luonnollisempi parempi ! (niinko ne siinä mainoksessa sanoo)


10. Suututko helposti?
- Enpä usko että monikaan ihminen on nähny mut oikeasti suuttuneena, pohjimmiltaan oon tosi pitkähermoinen, pahimmillaan vaan ärsyynnyn tosi paljon. En tykkää itestäni kun suutun tosi paljon.


11. Ovatko siniset silmät kauniita?
- On. Itse tykkään omista silmistäni tosi paljon, varsinkin semmoiset syvänsiniset silmät miellyttää itteeni eniten.

12. Mitä YOLO sinulle merkitsee?
- Kaikki kaikessa♥♥♥ No ei helvetissä onneks, inhoon niitä 12v kakaroita jotka luulee olevansa niin cool niissä SWÄGlakeissaan ja leggareissa mitä riepuja nyt käyttävätkää, mun mielestä joka oikeesti käyttää tätä sanaa "swag" tosissaan elämässää kuuluis saunan taakse.

13. Mitä vihaat?

- Lihomista, kateutta, finnejä omassa naamassa,

14. Mitä paikkaa kammoat?

- Kaikkia korkeita paikkoja.

15. Oletko enemmän tyttömäinen vai poikamainen?

- Sanoisin että enemmän se on nykyään tuo tyttömäinen, jossain vaiheessa oli aika poikamainen asenne kaikkeen, tosin nykyäänkin saatan suhtautua johonkin asiaan vähän niinkuin miehet.

Mitä sana maalaisjärki sinulle merkitsee?

- Sitä järkeä, mitä pitäis olla jokaisella päässä, että ei ihan tee kaikkea mitä käsketään jne.


:lla Iida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti