keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Red is the new black


No heipä hei kaikenkarvaiset trollit, mulla on kauhee koirakuume, mikäli ketään sattuu kiinnostamaan. Mutta anygays, työkkäristä tuli rahaa joten ostin vähän tarvittavaa materiaalia itelleni (ja tietty monenkymmenen euron eestä safkaa kaappiin)

Hiusväri on nyt kiitollisesti päässä, vanha ja luotettu LiveColorXXL väri nro 35, peitti juurikasvun ja kai tää tästä vähä paranee ko toisen kerran pesee. Garnier teki mun makuun vähän liian tummanpunaset. Oon myös hakannu Skyrimiä, mutta ei se ollutkaan si niin hyvä peli, mitä mä ootin. Katoin myös Orange is the new black- sarjan ensimmäisen tuokkarin Akin kanssa. Ihan hyvä sarja ja jäi vaan jännittämään kauheesti miten se jatkuu ! Äitiki piipahti viime viikonpuolella ja käytiin KodinYkkösessä ostamassa sitten uudet matot ja muuta pientä turhaa krääsää kämppään. Aki päällysti eilen sohvan ihan uuteen kuntoon ja hyvältä näyttää ! Anopilta pitäis tulla uuet verhot olkkariin tänään illemmalla.
Vanhassa vara parempi vai miten se oli? 9,95 S-market

Täti osti tän keittiön seinälle, tulee kuulemma ihan minä mieleen :---D
Käytiin yksi päivä myös pienellä kävelylenkillä miekkosen kanssa, on tää ihan näppärän näköstä aluetta, tykkäsin hirmuisesti :---) Viikonlopuksi pitäisi jotain keksiä, mutta budjetti on tälle kuulle liian vähäinen, ellei ne KOAS:n takuurahat ala kohta kuulumaan. Piirsin myös unisiepparin yksi päivä, ja siitä tuli ihan jees, värit ois tietenkin voinu olla paremmat, en jaksanu siitä laittaa kuvaa. Pakko oli myös ostaa Vaselinen käsivoidetta, koska se on parasta. Maksaa suunnilleen noin 3-5e, riippuu ihan kaupasta, auttaa kynsiäkin pysymään vahvoina ja haju on pehmoinen ja marjainen. Tresemmen Keratin Smooth suoristussuihke sekä Lumenen kulmakynä oli päässy myös loppumaan, johan ne pari kuukautta kestikin. 

Eilen tuli käytyä kirpparilla.fi, ja löydettiin meille uus kattolamppu olkkariin, vanha siirty makkariin. Lamppu makso jotain 4,60e, mutta se oli kamalan kermanvalkoisen värinen, niin eiko kipinkapin Biltemasta hakemaan spraymaalia ja nyt se on kiiltävä vaaleanharmaa :----) Jyskistä saatiin myös uudet tabletit pöytään, hintaa oli niillä vaan 1e/kpl.

Mutta eiköhän tää höpöttely nyt riitä tältä osaa, palaillaan taas astialle!
(PS. löysin kirpparilta itelleni myös täydellisen hääpuvun! vaikken naimisiin nyt kyllä ainakaan kymmeneen vuoteen oo menossa....)

:lla Iida

tarpeeton kuva part 7433

must have

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti