maanantai 29. heinäkuuta 2013

I'm covering my ears like a kid, when your words mean nothing I go la, la, la

Ja taas vaihteeksi Karstulassa. Eli oon ollu nyt 2 päivää töissä taittamassa Karstulan paikallislehteä Viispiikkistä ja nyt olis viä huominen ja keskiviikko töitä sitte vaihtuu vapaalle ja nokka kohti Jyväskylää vaimokkeen Annin kanssa :) saapa nähdä mitä sitä taas keksii.

Mitään muuta ihmeempää ei kai kuulu, tässä samaa rataa mennään aika tasasesti. Tuurissakin tosin tuli käytyä kuten kuvista huomaa (sori että kuvat on taas ihan sekasin) ja siä tuli kyllä napattua kaikenlaista mukaan. Kämpästä puuttuu vissiinkin enää keittiön verhot ja keittiönpöytä, si alkaa taas näyttämää kodilta :)

5.8. Alkaa työkkärin kurssi eikä mitään hajua missä se on olevinaan, mutta ehkäpä se joskus löytyy. Tosin kinostus sitä kurssia kohtaa on 666, oisin mielummin töissä sen ajan mutta ei oo yhestä työpaikasta vielkää mitää kuulunu vaiks jo melkee kuukaus si sinne viestiä pistin.

Mutta näillä sanoilla jatketaan kohti syksyä ja anteeksi typoista jos niitä löytyy. Tää puhelimella päivittämine ei iha oo mun homma.

2 kommenttia: