lauantai 9. maaliskuuta 2013

Tiedät mistä väännät mua, kun mieli alkaa tummua

Ihanaa lauantaita kaikille!

Eli viikonloppu on taas täällä ja harmikseni se loppuu aina liian nopeasti. Mutta mitäs tällä viikolla? Olin semmoset 3,5 päivää töissä ja torstaina päätin sitten lähteä vähän lääkärinpuheille. Tosin en lääkäriaikaa saanut muutako parin viikon päähän ja perjantaina kävin verikokeissa. Maanantaina selviää onko kilpirauhasen vajaatoimintaa, sillä kaikki ne oireet mitä tsekkasin ni täsmäs muhun, yli puolet siis ainakin. Tosin en yhtään ihmettelisi vaikka anemiaakin olisi. Kauheammin en sen kummempaa ole tehnyt, paitsi torstaista asti oon hymyilly vaan koko ajan, poskiin sattuu jo ! :----D
hieman hiusväriä ja nää on taivaallisen punaset, me like !

Mutta joo, tosiaan oli ne verikokeet ja sitte tulin perjantaina kotiopäin pienen shoppailun jälkeen. Ostin siis Rainbow-tuotteita, sillä ei ne mitään huonojakaan ole! Ainakaan tuo käsirasva mikä tuossa alempana näkyy. Sitä ei tarvi paljoa ni kosteuttaa oikein hyvin ja on tosi riittosaa. Mutta sitten tuohon silmämeikin poistoaineeseen olin kyllä vähän pettyny. Pari päivää sitten ostin Wet'n'Wildin silmälinerin joka on vedenkestävä (anteeksi ei ole kuvaa siitä), laitoin sitä ja kokeilin tuota silmämeikinpoistoainetta niin miten ollakkaan, puolet levisi ja puolet lähti vaikka tuotteessa sanotaan että poistaa vedenkestävän meikin hellävaraisesti. Joo, ei tosiaan ollut mitään hellävaraista sillä alko silmiä kirvelemään ihan saatanasti. Tuota sheivausgeeliä en ole viä päässyt testailemaan.
Nii ja joo tosiaan, halpa ei aina ole välttämättä huonointa !


Minkäslaisia kokemuksia teillä on Rainbow-tuotteista? :----)
pipi au au :----(
ja sitten vähän pieniä ostoksia....
ja tottakai perjantaina (naistenpäivän kunniaksi) sain ostaa suklaata !
Löysin myös uudet farkut ja valovoiteen. Valovoide siis Lumenelta joka on mulla aikaisemminkin ollut käytössä, se on vaan niin parasta koska se ajaa valokynän ja peitevoiteen asian. Okei ei ehkä niin hyvin mutta kasvoille ainakin tulee ihanaa hehkua ! Farkut on samat mitkä edellisetkin, rakastan vaan niitä ♥ Ja koitin myös kokoa pienempiä farkkuja ihan läpällä ja mitä ihmettä, ne sujahti jalkaan ! Oli kyllä ilonen yllätys. Eilen sitten Jenni pakotti mut Myöhään (ja Raamaan.......) ja muutamathan siinä tuli sitten otettua. Muttamutta, näillä puheilla varmaan jatketaan sitten ensi viikkoon, toivottavasti jaksoitte lukea !

:lla Iida


2 kommenttia: