tiistai 2. elokuuta 2011

Megaupload- Barcelona!






ne oli hienoja kakkuja c:



Voi että! Oli kyllä niin mahtava reissu että voisin samantien lähteä takasin :)
Hotelli oli mahtava, koko paikka ihan upea! Ne ystävät oli niin ystävällisiä ja aina
moikkas sellaset tuntemattomatkin :D ainut huono puoli oli ne saatanan
pillipiiparit siinä metrin välein kaduilla DD:
Muttamutta, AINAKI OLI HALPAA! Suklaalevy 40 senttiä ja Coca-cola zero 80 senttiä,
voitte uskoa etten oo ennen juonu niiiiiin paljon zeroa 4 päivän aikana :DD::D varmaa 7 litraa hupsista.
Muttajoo, tässä ois vähän kuvasatoa:

hotellihuone


ne ei osannu kirjottaa mun nimee Starbuckis )))):




tollane katutaiteilija etku sille anto rahaa ni se liikku, aika hieno lisko :D

Margaritapizzaa!! nami tahon heti ))):

















Toi suihkulähde homma oli kyllä niin näkemisen arvonen!

Kaappi-Jari!!! ei tartte ihmetellä XD

viimenen icelatte Barcelonassa ))):
sammakko-jari!


mentiinpä myös metrolla paikasta toiseen c:
Aaaaa voiluoja kun ois niin paljon kirjotettavaa ja tossa ei kyllä lähellekkään ollu puoliakaan kuvista mutta menee ikä ja terveys jos rupeen uppaan kaikkii kuvia ja nettikin kun on maailman nopein <3 Mutta joo, me syötiin kyllä oikein koko Suomen eestä siellä ettei sen puoleen :D Sit siellä oli niin paljo kaikkea kivaa tekemistä ja näin pois päin mut kaiken huippu oli se kun mentiin Ellun kaa ravintolaan ja tilattiin hampurilaiset:
minä: we take these hamburgers
tarjoilija: okay
Ootettiin joku 15minuuttii ja sitku saatiin hamppariannos ni arvatkaa vaan jumalauta mitä saatiin, PELKKÄ PIHVI JOKA OLI RAAKAA VAIKKA TILATTIIN SE KYPSÄNÄ. Naurettiin Ellun kanssa niin paljon, ja samaan aikaa vitutti. Noh, maksettiin siitä paskasta pihvistä ja jostain terveysranskalaisista sellane 15 euroo, ja sit Ellu sano: noo aatellaa et meidät ryöstettii ni ei tunnu nii pahalta.

Noo sit käytiin sellai isossa akvaarios missä oli haikaloja ja rauskuja ja pingviineitä joita ei tosin kyllä ees nähty ja siellä oli vaikka minkämoista otusta. Aikaa ahkeraan tahtiin kyllä siellä Starbucksissa ravattiin, ja nää aiheet pomppii nyt minne sattuu mutta en jaksa välittää koska väsyttää niin perkeleesti eikä jaksa ajatellakaan kunnolla. 
Voisin kyllä nyt samantien lähteä sinne takasin ):
ETTÄ VAPAAEHTOSIA VIEJIÄ?

Mmmiiiitäs muuta...Aaaa ainaku pitäs kirjottaa paljon asiaa ni sitte ei muistakaa mitää. Nii, no noi suihkulähteet ni siinä oli semmonen pirun iso suihkulähde ja se vesi meni sellasen musiikin mukaan ja sit siihe sytty niitä valoja ja se oli tosi hieno! Ja ainaku mentii Ellun kaa hotellille ni meillä oli kaikkee mässyy mukana ja eiku Disney Channel auki, ihan paras <3 sit meillä oli ihanku jostain Amerikan sinkkumies boxista mein hotellihuone, pizzalaatikoita ja kokistölkkejä pitkin poikin ja pesuhuone oli iha räjähtäny <3 No onneks siellä oli siivooja. Se ei tosin tykänny ku siellä oli niin hirvee sotku. 

Sit siinä ihan hotellin vieressä oli semmonen iso kauppahalli jostai sai noita hedelmii tuoreina, oi että nekin oli niin hyviä ja sellase iso boksin niitä sai varmaa jollai 2 eurolla vaa. Tuoretta mangoo, mansikkaa, kiivii, vesimelonia <3 aaa omnomnomnom. Mut kaikista parasta oli se ku ne espanjalaiset oli niin mukavia et ne sillee kadullakin vaan moikkas ihan tuntemattomille :) 
Ei Suomessa kukaa vaa tee sillee :C mutta niiiiiiiiiin, mä en nyt jaksa enää kirjotella enempää
tästä hommasta koska väsyttääääää! Vaikka oon juonu sen 7 kuppia kahvia tänään ja kuten huomaatte teksti on tällästä sekalaista paskaa et aiheesta toisee tolleen vaa pystyy menee ja muistakaa FORMSPRING johon saa laitella kaikkea kivaa ja noi muutkin linkit tossa alla mutta nyt mä meen jumaleisson nukkumaan että heippatirallaa tattarallaa, Iida on puhunu.

~Coffein

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti